Ny prakthall på Åssiden

Drammens første fotballhall på Åssiden åpner i disse dager på Åssiden idrettspark. Fotballentusiaster i Drammen kan glede seg over en splitter ny innendørs kunstgressbane. Og Luxia, vi har fått muligheten til å lyssette det hele.

Luxia, gjennom vår samarbeidspartner Forenede Montører, har levert alt av innendørs og utendørsbelysning. Leveransen inkluderer lysmaster til ny opparbeidet adkomst fra Buskerudveien. Den leder opp til hovedinngangen med tilhørende parkeringsplass. I tillegg er det montert Luxia belysningssystemer i fotballhall, garderober m/tilhørende dusj fasiliteter, gangområder og tekniske rom.

Spesielt for fotballhallen er at belysningen kunne monteres uten å åpne selve armaturet. Det gjorde monteringsjobben rask og effektiv. Samtidig er armaturene så effektive slik at få punkter måtte monteres for å belyse kunstgressbanen.

Peab er hovedentreprenør på prosjektet og har bygget nye Åssiden fotballhall. Innendørs arenaen er på hele 4700 kvm med en spilleflate på 48 x 60 meter (9’er bane). Her skal fotball spilles året rundt i behagelig temperatur med funksjonell belysning. Til tross for den pågående Corona situasjonen, var prosjektet i rute – ferdigstilt og overlevert november 2020.

Kunde: Forenede Montører AS

Prosjektet i nyhetsbildet

Bygg.no

Peab

Valgte Luxia belysningssystemer

Innendørs

Utendørs

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker