Magiske øyeblikk Consto Arena

Idrettsbelysningen til Mjøndalen IF er nå på plass og lyset på. Energieffektive LED lyskastere gjør jobben. Det vil klubben merke på strømforbruket. Brukere av anlegget kan endelig glede seg over at optimal belysning under kveldsøktene.

Consto Arena fra 2012 samler 4200 publikummere. I de høye lysmastene hang 144 lyskastere med 2000W metall halogen lyskilder. Disse overforbrukte strøm fra nettet. I tillegg var flere av lampene i ferd med å svikte og reservedeler var vanskelig å oppdrive. Spillemidler og gave donasjoner muliggjorde nytt LED anlegg.

Mer lys for mindre

Luxia AS i samarbeid med Strihl Scandinavia fikk 128 energieffektive LED lyskastere på plass. Fordelt på 4 lysmaster hvor hver mast er 36 meter. Lyskasterne er spesiallaget for formålet og besår av spot’er på 1200W og 5000k.

Redusert strømregning med lysstyring

Det nye flomlyset sparer faktisk klubben for store summer i form av redusert strømregning. Anlegget er app-styrt via mobil. Med lysstyringen kan lysstyrken justeres til ønsket nivå. Fra kraftig lys for kamp til optimalt treningslys. Ferdige innstillinger å velge mellom; 1400lux, 800lux, 500lux og 200lux.

Lysanlegget har vesentlig større muligheter enn tidligere bla dynamisk styring. I tillegg imøtekommer vertikale og horisontale krav for tv overføring. Anlegget er utstyrt med den nyeste teknologien og leverer lumen/W i absolutt toppklasse. I mange tilfeller kan anleggene utformes med færre lyskastere enn tilsvarende tradisjonell løsning.

Smart og energieffektive lyskastere forlenger dagen og utvider bruken av anlegget. Til glede for brukere i alle aldre.

Fra gammelt til nytt – se overgangen live

Bilde av et øye i Luxia marineblå farge


Consto Arena med ny belysning

Bilde av et øye i Luxia marineblå farge


Consto Arena tidligere belysning

Valgt belysning

  • Spesiallyskastere med spoter på 1200W montert 36m høy lysmast
Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker