Dekorativ mottagelse Drammen Kino

Luxia i samarbeid med Ingeniør Ivar Pettersen AS har levert dekorative lamper til bla. inngangsparti og trappeløp Nordisk Film Drammen Kino. Resultat: Innbydende mottagelse av filminteresserte i alle aldre.

Første møte er lamper i inngangsparti Drammen Kino. Her finner du minimalistiske Linedo i sort. Montert i dekorativ form som gir et innbydende inntrykk. Formen er mulig med kryss koblinger.

Linedo kjennetegnes som spesielt monteringsvennlig armatur med plug & play installasjon. Rekkemonter i lange linjer, opptil 4,5 meter. Mange funksjonelle muligheter som nødlys, spotlights, sensorer etc. Ikke minst IoT klargjort; konfiguerer eget oppsett i web eller app.

Det innbydende inntrykket følger besøkende videre til trappeløpet. Trappen fører opp til mingleområde og saler. I trappeløpet finner du dekorative nedhengte Circle med opp og nedlys. med stort belysningsområde og lavt gjenskinn som gir mykt og jevnt lys.

Kunde: Ingeniør Ivar Pettersen AS

Valgt Luxia belysningssystemer

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker