Magisk. Luxia styler Drammen Teater

Dekorativt til ærverdige Drammen Teater. Luxia har et bredt utvalg dekorbelysning både inne og ute. For Luxia var Drammen teater et spennende prosjekt hvor moderne dekorativt integreres i eldre bygg masse

Drammen Teater. Et bygg fra 1869 oppført i nyrenessanse stil. Teatret huser nå klassisk teater, konserter, foredrag, stand-up og andre arrangementer i løpet av året. Et bygg med noe for enhver smak. Nå er også ny belysning på plass.

I samarbeid med Laugstol Drammen AS er dekorative lamper montert. Allerede i inngangspartiet møtes besøkende av 9 sirkelformede Concept nedhengte armaturer. Sammen med Cala W200 vegglampe med opp og nedlys blir det stemningsfult.

Sutil Track Spot med Casambi i kombinasjon med BCN utenpåliggende spot finner du i barområdets sitteavdeling. PRO N Downlight belyser området rundt selve bardisken og sammen med Cala vegglampe i vestibyle er de utstyrt med fasedim.

For å forbedre belysningen av selve scenen har vi montert Craft Eco. En kraftig industrilampe for de store takhøyder. Øvrig belysning i salen er foreløpig ikke skiftet ut. Luxia har lang erfaring med rehabiliteringsprosjekter, Drammen Teater føyer seg inn i rekken av prosjekter hvor belysning tilpasses ærverdig bygningsmasse.

Kunde: Laugstol Drammen AS

Valgt Luxia belysning

Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker