Ny idrettsbelysning til Drammenshallen

Hvem husker ikke Drammenshallen? Konsert arenaen som har samlet verdensstjerner fra Elton John til Iron Maiden. Drammenshallen, i dag en av Norges største idrettshaller, har fått ny idrettsbelysning fra Luxia.

Drammenshallen er en av Norges største idrettshaller på totalt 7500 kvadratmeter med kapasitet for 4900 tilskuere. Hallen var ved innvielsen i 1977 Nordens største idrettshall. Hallen brukes i dag av Drammen håndballklubb og Glassverket elitelag.

Tiden var moden for oppgradert belysning. Vår samarbeidspartner Arkel Asker og Bærum AS monterte vår splitter nye idrettsbelysning i hele hallen; Sport S i 1953 lengde pr armatur.

Norges Håndballforbund stilte høye krav ifm TV-overføring som tidvis pågår i hallen. Utfordring er hallens buede form. Sport S løser oppgaven og vell så det. Armaturet byr på rekke linse typer og lumenpakker for å møte ulike krav.

I garderobene kjørte vi på bestselgeren JH panel armaturer. Dusj og toalettfasiliteter samt en rekke smårom er utstyrt med Basic taklampe i enkel stilren design. Flott å se at energieffektiv LED belysning har kommet på plass. Med topp belysning får stedets klubber enda bedre treningsforhold.

Kunde: Arkel Asker og Bærum AS

Valgt Luxia belysning

Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker