Trivsel og design i nyoppussede lokaler hos Elopak

Elopak har gjort omfattende oppgraderinger av kontorlandskap og fellesområder på sitt Corporate Offices på Spikkestad. I samarbeid med elektroinstallatør Abicon Elektro (avd. Kongsberg) fikk Luxia mulighet til å levere belysning som skulle fremheve valgt interiørdesign. Lokalene fremstår nå som innbydende og understreker et moderne arbeidsmiljø.

Gammel belysning er erstattet med ny moderne LED belysning som gir betraktelig lavere strømforbruk og mindre vedlikehold. Luxia har belyst områder som kantine, gangbro, kontorlandskap, showroom, mingleområde og auditorium. God belysning har mye å si for trivselen samtidig som det gir interiørdesignet et løft. Resultatet er både fresht og fint.

Elopak er et norskeid internasjonalt selskap som ble etablert i 1957. Selskapet er representert i mer enn 80 land og mest kjent for sin ikoniske Pure-Pak® melkekartong. Vi i Luxia er derfor stolte av å få bidra med innendørs belysning slik at selskapets hovedkontor på Spikkestad nå fremstår i ny drakt.

Kunde: Abicon Elektro AS

Valgte Luxia belysningssystemer i sort

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker