Tren med stil @ Family Sports Club

Norges nest største treningsskjede har fått Luxia belysning. Vi snakker Family Sports Club Kongsberg. Lys bidrar til trivsel og treningsglede. Og Luxia, vi kom inn i prosjektet via Forenede Montører AS

Familiy Sports Club er representert i alle landets fylker med +60 treningssentre. Som øvrige i kjeden byr avdeling Kongsberg på varierte gruppetimer i sal eller individuell trening i studio. Om ønsket er å trene med instruktør, har senteret flere personlige trenere. For optimale forhold skulle Luxia og Forenede Montører AS sammen få på plass optimal belysning.

Her ble det LED striper i lange baner. Starter vi med aerobic salen valgte vi RGBW LED striper i lange linjer. Modell Notre Dame med IP67 beskyttelsesgrad er felt inn i hjørneprofiler. I kombinasjon med slanke lineær armaturer kan instruktør skape rett stemning.

Spinningsalen er det igjen RGBW LED striper. Her som primær belysning. Montert i utenpåliggende profil. Dimm til ønsket farge og få en kul effekt til musikk og trenings intensitet.

LED striper gir en flott dekorativ effekt. Derfor tok vi igjen de samme RGBW LED stripene i treningssalen. I kombinasjon med Levanto 30×120 paneler dimmer personalet også her LED stripene til ønsket farge og styrke. I garderobene er de populære JH-panelene 30×120 montert.

Når treningen er avsluttet kan brukerne slappe av i resepsjonsområde med f.eks. en Smoothie. Her har vi valgt populære innfelte panel armaturer til å belyse disk og sittegruppe.

Kunde: Forenede Montører AS

Valgt Luxia belysning

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker