Fasadebelysning Bragernes Torg

Bragernes Torg i hjerte av Drammen er byens Karl Johan. Verneverdige Bragernes Torg 8-10 befinner seg nettopp her. Et av flere bygg hvor Luxia fikk muligheten til å bidra med fasadebelysning.

Bragernes Torg er knutepunktet i Drammen. Faktisk Skandinavias største torg omkranset av koselige restauranter og kontorlokaler. Her finner du byggene Bragernes Torg 8-10. På hjørnet mot Drammenselva, Bragernes Torg 1 fra 1974.

Prosjektet ble gjennomført av Arro Elektro AS på oppdrag av AVA Eiendom AS som byggherre. El-installatøren valgte Luxia belysning for å fremheve de ærverdige byggene fra 1868 på en diskret og stemningsfull måte. I tillegg skulle Bragernes Torg 1 ha tilpasset fasadebelysning.

Valget ble en kombinasjon av fasadebelysning Box PW og Duetto med og uten opp og nedlys. Bragernes Torg 1 fikk i tillegg en LED stripe til å fremheve inngangspartiet til Nordea.

Valgt belysning lyser opp fasaden uten å gi ubehagelig blending. I tillegg til armaturenes fysiske mål som passer byggene, gir 3000k en varm og fin farge. Byggenes visuelle fremtoning på kveldstid bidrar til at torget nå er mer stemningsfullt.

Kunde: Arro Elektro AS
Byggherre: AVA Eiendom AS

Valgt Luxia fasadebelysning

Vi kan prosjektering
Se forvandlingen i bildekarusellen over fra prosjekt til ferdig belyst bygg.

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker