Flotte Fjell skole i ny drakt

Belysning av skoler og undervisningsbygg generelt er en av våre spesialiteter. Derfor var det en flott mulighet som bød seg da Fjell skole skulle rehabiliteres. Nesten 10 000 m2 skulle belyses innendørs. I tillegg til store uteområder. En utmerket jobb for oss i Luxia.

Fjell skole på Fjell platået i Drammen var moden for et tidsriktig bygg. Rehabiliteringen av Fjell skole er en del av Fjell 2020-prosjektet hvor målet er å bedre levekårene til barn og unge i bydelen. Prosjektet omfattet rehabilitering og utvidelse av Fjell skole, ca 5000 m², samt etablering av ny flerbrukshall og aktivitetshus, ca 4500 m².

Gjennom vår samarbeidspartner Powertech ble vi forespurt om å bidra med belysningssystemer både innendørs og utendørs. Og prosjektet – det var omfattende. Nesten 10000 m2 som omfattet 3 bygg i 3 etasjer. Alt fra klasserom, korridorer, atrium, pauserom, arbeidsrom til bibliotek og festsal for å nevne noe. I tillegg store utendørsområder som parkeringsplass, skolegård og fasade.

Valgt belysning til klasserom, korridorer og kontorer er i all hovedsak innfelte panel armaturer. Hensiktsmessig fordi det gir jevn og god belysning. Samtidig et rent, strømlinjeformet utseende som er enkelt å vedlikeholde. I områder med spilehimling; korridorer, vrimleområde og kulturbygg, ble slanke Xline, utenpåliggende og innfelt, valgt. Skolen har et stort uteområde. Belysningen her understreker universell utforming og fremhever lekeområder og gangstier.

Arbeid med Fjell skole ble påbegynt i 2018 og punktum satt august 2020. Og resultatet har blitt en belysning som rammer inn fargerik design uttrykk både innendørs og utendørs.

Kunde: Powertech AS

Et utvalg av valgte belysningssystemer: 

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker