Forskningsparken – visjonært kontorbygg

Forskningsparken, en møteplass, et fellesskap hvor 3000 mennesker fra næringsliv, forskning og akademia har sin arbeidsplass i kontorer og laboratorier. I disse omgivelsene fikk Luxia i samarbeid med Hako Elektro AS oppgaven med å levere belysning

Forskningsparken hadde behov for mer plass. Det resulterte i påbygg bygg D og F. Hovedsakelig kontorer, men bygg D fikk i tillegg takhage på drøye 600 m2. Belysningsprosjektets hovedoppgave var å prosjektere lange lineære armaturer i korridorer og over arbeidsplasser.

Valget ble estetiske Xline rekkemontert i lange, lange linjer i kontorlandskapene. Xline kontorbelysning har mange muligheter. Også som singel variant vist i seminarrommet i tilknytning til takterrasse. Takhagen er behørig belyst med Taurus pullerter i rustfarget design. Glir sømløst inn i omgivelsene og gir stemningsfylt lys i skumring.

Prosjektet inkluderte også dekorbelysning. Estetiske Talia er hengt i kreative formasjoner i mingleområde og kosekrok. Concept nedhengte sirkeldesign pryder møterom og korridor takterrasse. Så har vi de spreke toalettrommene da. Fargeglede i kombinasjon med Mirror speilarmatur og Ludospot gir rommet et løft.

Kunde: Hako Elektro AS

Valgt Luxia belysning

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker