Gigaboks gjør det stort – et Norgesgruppen konsept

Luxia fortsetter å levere belysning til store varehus. Denne gang til Norgesgruppens nye konsept Gigaboks. Som navnet sier—tenk stort. Nå kan familien handle merkevarer i store forpakninger.


Norgesgruppen fortsetter å befeste sin posisjon. Denne gang med Gigaboks. Dørene åpnes for et lavpriskonsept hvor du og jeg kan handle merkevarer i store kvanta. Dagligvarer og non-food artikler finner du på Metro senteret i Lørenskog samt Åsane senter i Bergen. Og flere skal det bli. 12 – 14 butikker på landsbasis er plan.

Først ut var butikken på Lørenskog, I samarbeid med K2 Elektro AS har vi levert slanke lineær armaturer i varehuset. Takhøyde er 3 meter, derfor var kravet hvit pen armatur med høy lumen. Minimum 800 lux i hele butikken. Slanke Lineær Slim taklampe ble løsningen og 332 stk montert.

Butikken på Åsane fikk vi i tillegg til varehuset også kontor og toalettfasiliteter. Kontorområdet falt valget på bestselgeren panelarmaturer. Toalettrommene fikk flotte PRO-N downlights med lav blending.

Neste destinasjon er Stavanger. Bare vent, om ikke lenge også en Gigaboks nær der du bor.

Kunde: K2 Elektro AS

Valgt Luxia belysning

Metro-senteret Lørenskog

Åsane-senteret Bergen

Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker