Butikkbelysning til en av Norges største kjøpesenter

I oktober 2020 gjenåpnet Gulskogen senter etter 2 år med ombygging. En byggeprosess hvor vi i Luxia fikk være med og gi lys til hele 12000 kvm. Det er 1/3 av senteret som nå står frem i ny prakt. Eller som senteret sier; Gulskogen next level

Gulskogen senteret måtte i 2018 stenge deler av senteret grunnet setningsskader. En 2 årig omfattende byggeprosess startet. 12000 kvm måtte renoveres fra gulv til tak. Gjennom vår samarbeidspartner Elektrisk Produktion AS fikk vi muligheten til å bidra med elektroarbeidene ifm innendørsbelysning.

Belysning til kjøpesenter er en av våre spesialiteter. Når prosjektet kom i gang så vi på hvordan vi best kunne imøtekomme senterets ønske om å videreføre belysningsdesign i fellesarealer fra eksisterende senter til den nye delen. Oppgaven omfattet toalettrom, korridorer og butikker.

For butikkgatene falt valget på dekorative Rofy sirkelformet armatur hvor den store ringen i taket ble supplert med RGB LED striper som gir en fin effekt. Butikkgatene ble supplert med Pro N downlight som også ble løsningen for de nye toalett fasilitetene.

Gulskogen senter er Buskeruds største og et av Norges største kjøpesentre. Hele 51 000 kvm står til kundenes disposisjon med 115 butikker og spisesteder av alle slag. Stort parkeringshus og lett tilgjengelig kollektiv gjør det hele til et attraktivt kjøpesenter i Drammen.

Kunde: Elektrisk Produktion AS

Valgte Luxia belysningssystemer:

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker