Topp moderne Høvik Gård

Vakre Høvik gårdsanlegg som befinner seg i Lier, ikke å forveksle med navnebror i Bærum. På den flotte eiendommen er gammel låve med verksted forvandlet til et toppmoderne næringsbygg. Luxia ble valgt som leverandør av moderne kontorbelysning for å komplettere et bygg med førsteklasses interiørdesign.

Høvik gårdsanlegg inkluderer, i tillegg til næringsbygget, en stor frukthage og et par hovedhus. Frukthagen er Høvik Gård AS sitt forretningsområde og spesialiserer seg på epleproduksjon. Næringsbygget er resultatet av en omfattende totalrehabilitering av den gamle låven. Driften av frukthagen koordineres herfra.

Velkommen inn i næringsbygget. Merk den elegante, slanke nedhengte kontorbelysningen som møter deg. Xline Slim armaturer rekkemontert i lange linjer skaper en imponerende visuell effekt. Xline Slim er valgt i to ulike lengder for å passe inn. Armaturene er utført i grått for en industriell stil på installasjon. En farge som samtidig smelter sømløst sammen med interiøret.

Som belysning i toaletter, kontorer og kjøkken er det elegante Grill innfelte paneler i sort. Grill-armaturene gir utmerket arbeidslys med minimal blending, med en reflektor som gir UGR<17. De er også kombinert med nedhengte Xline Slim i møterommene.

Ingen moderne bygg er komplett uten et teknisk rom. Her finner du Planox Eco-armaturer. Disse 360-graders industri armaturene er spesielt konstruert for å tåle fuktige miljøer og gir fleksibel installasjon med en glidende brakett. Dette er i tråd med Luxias fokus på armaturer som er enkle å montere.

Kunde: Smartstrøm AS

Valgt Luxia belysningssystemer

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker