I seng med Jensen

Du leste riktig. Hjørnestensbedriften Hilding Anders Norway (Jensen Senger) i Svelvik oppgraderte produksjonen med nye energieffektive industri armaturer. Valget ble Luxia. Resultat; opptil 50% besparelse i strømutgifter.

Hilding Anders Norway får det til. Selskapet, velkjent for sine Jensen senger, representerer det fremste innen Skandinavisk design. Selskapet er i vekst og har klart seg godt gjennom Coronaen. Det har ført til at bedriften i dag er Skandinavias ledende sengeprodusent. Opprettet i 1947 og er etter snart 75 års drift en del av globale Hilding Anders gruppen.

Hilding Anders Norway har produksjon og administrasjon i Svelvik som sysselsetter rundt 140 personer. 150 000 madrasser produseres hvert år. Da må arbeidsbelysningen være på topp. Luxia ekspertise er nettopp industribelysning. Valget falt på bestselgeren Industri 1500 til produksjonslokalene og Puredee til lagerdelen.

Luxia satser på monteringsvennlige armaturer. Det skal være kjapt. Det skal være enkelt. Det får monteringstiden ned. Armaturene hos Hilding Anders Norway er levert standard med gjennomkobling. Det betyr at elinstallatøren slipper å åpne lampen ved montering.

I disse tider hvor strømprisen er en snakkis har Hilding Anders Norway oppnådd en energibesparelse på ca 50%. En kombinasjon av energieffektive industri armaturer og færre lyspunkter nødvendig for å gjøre jobben gir resultater. Vell gjennomført prosjekt i samarbeid med A. M. Lassen Elektro AS.

Kunde: A. M. Lassen Elekto AS

Valgte Luxia belysningssystemer

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker