Kontakt oss

Prat med oss om ditt neste prosjekt. Luxia er bransjens belysningspartner. Vårt kjerneområde er det sentrale Østlandet samt Trøndelag, Møre og Romsdal. Bli bedre kjent med Luxia. Ring oss, mail oss eller stikk innom oss. Luxia lager, Lierstranda, åpningstid kl 07 -16.

Fra tid til annen skjer det; et armatur er defekt, eller du har bestilt for mye. Her melder du saken inn:

Vi er Luxia

Frode Auvi-Lyngar

Daglig leder

Frode er daglig leder med ansvar for salg i Luxia. Frode har teknisk fagskole og 20 års erfaring fra salg av belysningsløsninger

Kim Tingvold

Salgsingeniør Akershus Vest, Oslo og Østfold

Kim er salgsingeniør i Oslo og Viken. Han har teknisk fagskole og har over 15 års erfaring som salgsingeniør innen belysning.

Terkel Dahl

Salgsingeniør Akershus Øst og Oslo

Terkel er salgsingeniør i Oslo og Viken. Han har bred og lang erfaring med belysning. 20 år med hjembelysning og 8 år med prosjektbelysning.

Espen Westerlund

Salgsingeniør Trøndelag, Møre og Romsdal

Espen er vår nye salgsingeniør i Trønderlag, Møre og Romsdal. Av utdannelse er han elektriker med lang fartstid fra yrket. De siste årene i lysbransjen.

Erik Olstad

Salgsingeniør Vestfold

Erik er salgsingeniør i Vestfold. Erik er utdannet elektriker og har lang fartstid. Over 10 års erfaring som salgsingeniør innen belysning.

Rune Skredsvig

Salgsingeniør Akershus Vest, Buskerud, Telemark

Rune er salgsingeniør i Akershus Vest, Buskerud og Telemark. Rune er utdannet elektriker og har over 20 års erfaring med elektro-installasjoner og prosjekter.

Jon Hurum

Support og salg Agder, Telemark

Jon tar hånd om support og salg i Agder og Telemark. Bakgrunn er industriautomasjon og elektro. Han har lang fartstid fra bransjen; 37 år med elektro og 6 år i lysbransjen.

Line Pedersen

Markedsføring

Line tar hånd om markedsføringen her i Luxia. Mer enn 25 års erfaring fra faget. Hun fokuserer på digitale flater som nettside og sosiale media.

Atle Johansen

Regnskap og logistikk

Atle har ansvaret for regnskap og logistikk i Luxia. Han har bachelor i økonomi og administrasjon og har i en årrekke jobbet med nettopp dette.

Daniel Winnan Kolbjørnsen

Prosjekteringsansvarlig

Daniel er prosjekterings-ansvarlig i Luxia. Han er utdannet arkitektonisk lysdesigner ved Universitetet i sør-øst Norge. Ansatt i Luxia siden 2019.

Adam Berg

Prosjektkoordinator

Adam er nyutdannet arkitektonisk lysdesigner ved Universitetet i sør-øst Norge. En ny ressurs i prosjekt avdelingen som ønsker å utvikle seg og bidra til utviklingen av Luxia.

Heidi Elisabeth K. Tolo

Prosjektkoordinator

Heidi styrker oss på prosjektering. Hun er arkitektonisk lysdesigner og utdannet ved Universitetet i sør-øst Norge.

Hovedkontor

 • Luxia AS
 • Terminalen 7
 • Bachetomta Næringspark, Bygg A
 • 3414 Lierstranda
 • Tlf: +47 406 02 933
 • Epost: post@luxia.no
 • Organisasjonsnr. 831 753 242

Besøksadresse

 • Luxia AS
 • Terminalen 7
 • Bachetomta Næringspark, Bygg A
 • 3414 Lierstranda
Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

  Jeg samstykker