Mills AS fabrikker satser videre i Drammen

Mills Drammen leverer et stadig økende volum. Behovet for større produksjonskapasitet var påkrevd. Og Luxia, bransjens lokale belysnings partner, fikk muligheten til å lyssette det hele.

Mills, en av Norges største merkevarer, har 2 fabrikker i Norge. Produksjonen i Drammen fokuserer på Delikat produktene. Kjent fra frokostbordet som rekesalat og italiensk salat for å nevne et par storselgere. Gjennom samarbeidspartner Olaf Helge Ask AS kom Luxia inn i prosjektet.

Driftsbelysning av lokaler til næringsmiddelproduksjon må imøtekomme strenge hygienekrav. Armaturenes utforming skal tåle å spyles ned regelmessig og hindre at glasskår ender i næringsmidlene om uhellet skulle være ute. Industribelysningen Swea innfrir kravene og således valgt til den nye produksjonshallen.

Det nye pakkelageret er utstyrt med Craft Eco med skjerm. Samme er å finne på råvare- og ferdigvarelager. Med 10 meter takhøyde ble Craft Eco valgt fordi den takler takhøyden på 10 meter. Her vist uten skjerm.

Teknisk rom og lasterampe er utstyrt med sprutsikre Start Waterproof Slim. Kontorene tilknyttet produksjon og lager har panel armaturer. Utendørs satset vi på Street veimast samt Kalani lyskaster som fasadebelysning.

Kunde: Ask Elektro AS (tidl Olaf Helge Ask AS)

Valgte Luxia belysningssystemer

Innendørs

  • Swea nedhengt industribelysning (produksjonshall)
  • Craft Eco S m/u skjerm (pakkelager, råvarelager, ferdiglager)
  • Start Waterproof Slim (teknisk rom, lasterampe)
  • JH R600 MP innfelt panel armatur (kontorbelysning)

Utendørs:

Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker