Tennis esset fra Nordberg Tennisklubb

Alle må begynne et sted. Kanskje Norges neste stjerneskudd kommer nettopp herfra. Uansett nivå, har utøveren treningsglede skal det ikke stå på belysningen. Alle brukere av hallen kan nå glede seg over splitter ny banebelysning.

Du finner Nordberg Tennisklubb på Nordberg i Oslo. Klubben tilbyr 4 baner, to hard court (plexipave) og to grusbaner. Treningsfasilitetene består av en boblehall i vintersesongen over bane 1 og 2 som er hard courtbanene. Det betyr at spillerne kan trene innendørs i ca. 14 grader høst, vinter og vår.

Luxia kom inn i prosjektet via Konsel AS rådgivende ingeniør innen elektroniske anlegg. I og med at anlegget er sesongbasert fremsto Luxia forslaget som best på å løse oppgaven; lux og jevnhet samt besto kravene ved kun indirekte belysning. Et valg basert på kvalitet fremfor pris.

I samarbeid med Tidemand Elektro AS kom monteringsvennlige Precision lyskastere på plass. Skikkelig robuste lyskastere som tåler å stå ute som inne. Precision finnes i totalt 3 størrelser.

Hos Nordberg Tennisklubb er versjon 1 og 2 montert. Vi snakker om en svært energieffektiv lyskaster med 110-140 lm/w. Leveres med avansert optikk utviklet for å yte sitt beste i horisontal posisjon og opp til ca. 20° vinkel for maksimal lyskomfort og minimert spillys.

Kunde: Tidemand Elektro AS

Valgt Luxia banebelysning

  • Precision 1 og 2 med henholdsvis 650W og 1000W

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker