Nye Grevlingen flerbrukshall på plass i Son

Belysning til idrettshaller er en Luxia spesialitet. Denne gangen Grevlingen Flerbrukshall i idylliske Son. Et godt gjennomført prosjekt i samarbeid med Vestby Elektroservice; fra forprosjekt og gjennomføring til den presise leveransen.

Grevlingen Flerbrukshall er en del av anlegget Grevlingen skole og kultursenter i Son.  Flerbrukshallen benyttes av skolene på dagtid, og leies ut til trening og arrangementer på kveldstid og i helg. Den nye flerbrukshallen ble offisielt åpnet 26. oktober 2020 og er bygget i tilknytning til eksisterende hall.

Vestby Elektroservice valgte Luxia som sin belysningspartner. Vi har lang erfaring med idrettsbelysning og kompetanse på universell utforming. Luxia kunne derfor levere miljøtilpassede armaturer til ulike soner og områder, riktig lux, jevnhet og blendingstall samt imøtekomme prosjektets krav til universell utforming.

Oppsummert er dette et godt gjennomført prosjekt. Grundig forprosjekt, god gjennomføring og en presis leveranse av monteringsvennlige armaturer. Samtidig trygghet i levert kvalitet.

Kunde: Vestby Elektro-Service AS

Valgte Luxia belysningssystemer:

Foto: Noah Spange Skog

 

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker