Lyser opp nye Stronghytta

Nye Stronghytta er åpnet. Turfolket i Drammen og omegn – nyt helgekosen i splitter nye lokaler. Og Luxia, vi har levert belysning både ute og inne. Nye Stronghytta fremstår nå som et praktbygg til glede for alle.

Da taket brøt sammen i 2018 var behovet for ny hytte akutt. Finanseringen kom omsider på plass, og prosjekteringen kunne begynne. Nye Stronghytta ble oppført for å dekke mange flere behov enn den gamle og rommer nye grupper og funksjoner.

Moderne arkitektur med heltre, skråtak og store vinduer bringer naturen inn. Luxia rammer inn de nye lokalene med funksjonell belysning. En god blanding av flotte Rofy pendlet og takmonterte armaturer i sort gir god og stemningsfull belysning. Montert i fellesområder som kafe, gang og soverom.

Ute er himlingen utstyrt med spot’er med skumringsrele; automatisk tenning og slukking ved skumring og daggry.

Ta turen. Se praktverket med egne øyne. Ja, det er servering i helgene. Nyt naturen, kos deg med det kafeen har å by på. Foruten servering av godsaker, byr stedet på peiskos og overnattingsmulighet for en hel skoleklasse! Sjekk bildekarusellen – fra ide til fiks ferdig bygg.

Byggherre: Drammen Strong
Arkitekt: Anders Granli

Valgte Luxia belysningssystemer:

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker