Vi fikk Oda! Norges største dagligvare på nett

Tidligere kjent som kolonial.no. Norges største dagligvarehandel på nett. Luxia i samarbeid med Abicon Elektro AS har fått på plass belysningen i det nye gigant lageret på Liertoppen.

Oda.no er i vekst. Ambisjonene er store. Selskapet øker distribusjonen med det nye tilskuddet til lagerkapasiteten i Lørenskog. Luxia er stolte leverandører av belysningssystemer til et 18 000m2 stort kombi-bygg.

Fra leveransen velger vi å fokusere på et utvalg spesialiteter. Linedo, monteringsvennlig verktøyfri industribelysning, montert i varelevering, lager og kjøletunnel. Bare klikk i vei i lange linjer. I bakeriet er det Swea industriarmatur som gjelder, spesielt tilpasset næringsmiddelindustri.

Tar vi en titt på kantinen finner vi dekorative Tires nedhengte taklampe over bordene. Vaskestasjoner er utstyrt med flere nedhengte Cylio taklampe i hvit som gir en flott effekt. I den administrative delen er det en kombinasjon av paneler, Pro N downlights og Xline Slim P. Legg merke til Xline Slim P rekkemontert i lange nedhengte linjer i kontorfellesskapet.

Ute velger vi å løfte frem Kalani fasadebelysning. Alt er er nå på plass og bygget er i full drift. Totalinntrykk, flott og tidsriktig administrasjon og driftsbygning.

Kunde: Abicon Elektro AS

Valgte Luxia belysningssystemer

Prosjekttegninger: Arkitektkompaniet AS
Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker