Om oss

Du finner oss på Syretårnet, Gulskogen, rett utenfor Drammen med både lager og kontor. Vår ekspertise er innendørs og utendørsbelysning. El-installatører bruker oss på prosjekter for kontorbygg, industri, skole og idrettsbaner.

Europeiske merkevarer

Vi representerer sterke merkevarer fra anerkjente europeiske leverandører. Våre leverandører er ledende på teknikk, optikk og design. Belysningssystemene er utviklet med tanke på lavt energiforbruk og enkel montering.

Solid leverandør

Luxia er et sunt og solid selskap. Vi er medlem av Drammen Næringsforening. Gjennom et faglig nettverk har vi tilgang på innsikt. Slik kan vi forbedre våre tjenester og være en profesjonell belysningspartner for deg. Stadig flere el-installatører velger oss til sine belysningsprosjekter. Vi har levert årlig vekst siden starten 2018. Desember 2023 nådde vi en viktig milepæl; rundet 50 mill i omsetning.

Inngående kompetanse

Vår kunnskap er din trygghet. Vi har solid kompetanse på belysning etter en årrekke i bransjen. Vi er raske på prosjektering, leveringsdyktige og punktlige. Prat med oss om ditt neste prosjekt.

Team Luxia: Leveringsklar & leveringsdyktig med lagerført sortiment. Foto: Aletta Iburg Kuil
Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker