Oslofinér – et næringsbygg for fremtiden

Oslofinér AS splitter nye anlegg på Gjelleråsen. Et kombinasjonsbygg med kontor, lager og utenomhusanlegg. I disse omgivelsene fikk Luxia i samarbeid med Fetsund Elektro AS levere belysning både inne som ute.

Oslofinér AS (tidl. Oslo Finérfabrikk AS) er en tradisjonsrik familieeid leverandør av trelast og tre baserte råvarer i det norske markedet. Selskapet er i vekst. For å rigge seg for fremtiden var tiden inne for å ta farvel med lokalene på Frysja. Nye tidsriktige lokaler på Hagan, Gjelleråsen, rett utenfor Oslo sto klare.

I samarbeid med Fetsund Elektro AS, ble Luxia innlemmet i prosjektet. For et flott bygg det har blitt – hele 11000 m2. Her var det mange kvadratmeter som skulle belyses. Ulike soner, forskjellig behov – et totalprosjekt etter vår smak. Møterom, kontorer, spiserom og for ikke snakke om et enormt høylager med mesanin.

Ut av en omfattende leveranse starter vi med showrommet. Her er det hvite Star Track spot’er som lyser opp hyllesystemer, disker og sittegrupper. Fra showrommet passeres møterom 1 av 2 med egenutviklede Ivar mini downlight i kombinasjon med JH-panel armaturer som gir nødvendig arbeidslys. Toalettrommene i begge etasjer har fått PRO N downlights.

Bygget er utstyrt med et stort flott spiserom med kjøkken hvor ansatte nyter lunsj og flott utsikt. Her består belysningen av innfelt steril armatur Limpio Clean. På vei mot lageret passeres trappeløp med nedhengt Xline hvit i lengde 2258. Inn på lageret går du ut på mesanin. Vårt nye tilskudd Industri Linear med frittstående sensor i 2 lengder; 1953 og 737 er montert her. Lageret har også en vaskehall for spyling av bla truck. Vanntette Barat våtromsarmatur med IP66 gjør jobben.

Kunde: Fetsund Elektro AS

Valgt Luxia belysning

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker