Ny banebelysning til PDL Tennis Drammen

Vi snakker padel tennis. Verdens raskest voksende sport. Kjeden PDL Tennis er etablert med senter i Drammen. Sammen med Abicon Elektro AS leverte vi lys til hallen som rommer 16 baner, 10m takhøyde og er på nesten 7000 kvadratmeter.

Har du ikke testet padel tennis ennå? Prøv! Som navnet tilsier er det en racket sport med elementer fra squash og tennis. Har på kort tid bredt om seg – også her på berget. Hvorfor? Lett å kjenne på mestringsfølelsen og passer derfor for alle.

Kjeden PDL Tennis har totalt 11 senter på sentrale Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Nå også etablert i Drammen. 18. februar åpnet PDL dørene til splitter nytt senter. Og Luxia, vi fikk muligheten til å levere belysning til hele anlegget; 16 baner, kontorer, møterom butikk, mingleområder, dusj og garderobe.

Vår løsning til gangsoner som skiller 16 baner fra hverandre er nedhengte Start Highbay. Et armatur utmerket for store takhøyder, her 10m, og med en lumenpakke på 10000lm. Butikkbelysning og lys til lounge inklusive te-kjøkken er valget Sutil Track Spotlight i hvitt.

Kontorbelysning og lys til garderober og toaletter er hovedsakelig panelbelysning. Dusj, gang og entre er Pro-N downlight som gjør jobben.

Kunde: Abicon Elektro AS

Valgt Luxia belysningssystemer

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker