Stemningsfulle Peppes med ny dekorbelysning

Peppes Pizza er en helnorsk pizzakjede med 70 restauranter landet rundt. Fellesnevner er rustikk uformell atmosfære. Med dette som utgangspunkt ble Luxia valget da restauranten på Jessheim skulle oppgraderes med ny dekorbelysning.

Peppes Pizza er i dag den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1 800 ansatte. Første restaurant åpnet i 1970 på Solli Plass, Oslo, og er i dag markedsledende og landsdekkende. En flott utfordring å få muligheten til å bidra med belysning til en av kjedens restauranter.

Oppdraget er i samarbeid med TK Installasjon AS. Innvolvert arkitekt la føringer for belysningskonseptet som best ivaretok Peppes profil. Valget falt på en kombinasjon av dekorative nedhengte taklamper og BCN 50 track spot’er på skinne.

I båsene den lille røde Bell Westberg. Gjentatt i barområdet. Denne gang i sort kombinert med tidløse Basic Ball kuppel. De frittstående bordene er utstyrt med flotte Titan nedhengte taklamper. På bildene sett i kombinasjon med BCN 50 track spot’er.

Kunde: TK Installasjon AS

Valgte Luxia belysningssystemer

  • BCN 50 spot’er på Global Track skinne
  • Basic Ball (Nedhengt hvit kuppel barområdet)
  • Bell Wastberg (røde nedhengte taklamper bås, sorte i barområdet)
  • Titan (farge sand nedhengte taklamper)

Foto: John Løvås

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker