Personvernerklæring

1. Behandlingsansvarlig

Daglig leder Frode Auvi-Lyngar er på vegne av Luxia AS overordnet behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

  • Vi behandler personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresser samt brukernavn og passord ifm nettbutikk.
  • Når kundene samhandler med oss personlig, via mobil, epost, nettstedet vårt eller Luxia sosiale media flater.
  • Når du samtykker til å abonnere på vårt nyhetsbrev.
  • Når du bruker nettstedet sendes anonymiserte opplysninger om hvordan du bruker nettsiden/nettbutikken til tjenester som Facebook, Google Analytics, LinkedIn og tilsvarende. Dataene samles inn for å vise deg relevante annonser eller innhold basert på din navigasjon, handlekurv, kjøp og for å måle effekten av slike annonser. Les mer om informasjonskapsler i punkt 9.

3. Hva er formålet?

  • Vi behandler opplysningene for å følge opp våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter opplysningene for å gi deg informasjon, tilbud og kundeservice i forbindelse med ditt kjøp via e-post, mobil og epost.
  • Sende deg nyhetsbrev som du har samtykket til. Det være seg informasjon om produkter og tjenester, nyheter, tilbud og aktiviteter.
  • For å administrere din passordstyrte kundekonto i Luxia nettbutikk. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside/nettbutikk, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden for behovstilpasset kommunikasjon.

4. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har oppgitt på våre nettsider/nettbutikk. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Les mer om bruk av informasjonskapsler i punkt 9.

5. Hvem deler vi personopplysninger med?

Med mindre du har gitt særskilt samtykke til utlevering av personopplysninger, vil dine personopplysninger kun bli utlevert til andre der det er nødvendig for å oppfylle vår oppdragsforpliktelse. Vi vil aldri selge, gi bort eller distribuere personopplysninger til tredjeparter. Vi vil ikke dele eller distribuere personopplysninger på annen måte enn beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre det er avtalt med deg.

6. Sletting av personopplysninger

Som behandlingsansvarlig behandler og lagrer vi dine personopplysningene i den perioden som er nødvendig for å oppnå formålet med lagringen eller så lenge det er tillatt iht gjeldende lovverk. Hvis lagringsformålet ikke lenger er aktuelt, eller hvis en lagringsperiode som er foreskrevet i gjeldende lovverk utløper, blir personopplysningene rutinemessig slettet.

7. Dine rettigheter

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. Om du ønsker å utøve dine rettigheter i forhold til innsyn, retting og sletting av personopplysninger, se punkt 10.

8. Slik ivaretas informasjonssikkerheten

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

9. Hvorfor bruker vi Informasjonskapsler (cookies)?

Ved å bruke Luxia nettside og nettbutikk samtykker du i at vi kan bruke informasjonskapsler i din nettleser. Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som brukes av de fleste nettsteder. En informasjonskapsel består av en liten tekstfil som lagres på din pc, mobil eller nettbrett.  Informasjonskapselen inneholder data om bruken av nettsiden/nettbutikken. Det være seg informasjon om IP-adresse, nettleser, operativsystem, bruk og navigasjon. Informasjonen gir oss bedre forståelse for bruken av nettsiden/nettbutikk og brukes til å utvikle og forbedre tjenesten. Luxia bruker i dag informasjonskapsel fra Google Analytics.

10. Kontaktinformasjon

Personvernombud, Line Pedersen, påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert om deg, retting og sletting sendes til: line@luxia.no Alternativt mobil 934 66 357

Hovedkontor

Besøksadresse

  • Luxia AS
  • Terminalen 7
  • Bachetomta Næringspark, Bygg A
  • 3414 Lierstranda
Til toppen