Rambergs hypermoderne lager i Sande

Norges eksperten på lager og transport, Ramberg, har fått en ny storstue. Og Luxia vi har fått være med å utforme det nye hypermoderne logistikksenteret. Stedet er Hanekleiva Næringspark hvor 15500 m2 med enorm takhøyde skulle lyssettes.

B.H. Ramberg AS leverer lagertjenester for små og mellomstore bedrifter. Selskapet er i vekst og topp moderne, miljøtilpasset lagerlokale i Hanekleiva Næringspark, Sande, er på trappene. Deler står klart i juni, resten i september.

Da oppføringen av nytt lager skulle på plass var spørsmålet om belysningssystemer. Ing. Pettersen AS landet prosjektet og valgte Luxia som partner. Logistikksenteret rommer nytt hovedkontor med kontorfasiliteter, pallelager og AutoStore plukklager.

Prosjektets tekniske utfordringer var lagerets 18 meter takhøyde. Belysning ligger på ca 17 m og reolene – de er 16 m høye. Belysningen må trykke nok lys ned mellom reolene. Det setter store krav til armaturene. Industri Linear S gjør jobben. Utformet nettopp for store takhøyder med høylager linse 40°x120°. Lagerbelysningen er dessuten dynamisk styrt – reolkorridorene opplyses når folk er tilstede.

Kunde: Ing. Pettersen AS

Valgte Luxia belysningssystemer

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker