Rental Group AS – størst på utleie anleggsbransjen

Rental Group AS er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, kraner og utstyr til tunnelarbeid til anleggsbransjen. I 2024 flyttet teamet på Vikersund inn i splitter nye lokaler. Krødern Elektro AS fikk oppdraget og hanket inn Luxia AS som belysningsvalg.

Konsernet består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner og spesialutstyr til tunnelarbeid. Rental Group AS har en samlet omsetning i Norge på over en milliard kroner og ledende entreprenører på kundelisten.

Belysningsprosjektet på Vikersund består av kontorbygg, diverse verkstedhaller + vaske fasiliteter. Oppgaven var industri LED, kontorbelysning samt dekorativ belysning. Og dekorativt ble det. Allerede i inngangspartiet møtes besøkende av klassisk tidløs glasskuppel design; Basic ball.

Vi følger på med mer dekorativt i 3. etasje. Korridorene mellom cellekontorene er belyst med Sagrada LED striper i alu-profil. Montert i estetisk formasjon. Cellekontor, møterom og korridor mot spiserom er bestselgeren JH panel 4600lm MP brukt. Cellekontorene er supplert med ekstra arbeidslys i form av Linear Slim nedhengt over kontorpultene.

4 haller i nybygg for reparasjon og klargjøring maskinpark + vaskehall. Her har vi gått for Industri Linear S med 36900lm. Øvrige verkstedhaller er rehabilitert eldre bygningsmasse. Her er byttet 1:1 dvs Granit high bays erstatter gamle modeller. Hovedsakelig 19000lm supplert med noen 31000lm. Høy lumen pakke for å sikre godt arbeidslys også når takhøyden er høy.

Kunde: Krødern Elektro AS

Valgt Luxia belysning

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker