Gammelt møter nytt @Ringerike videregående skole

Det gjør det på nye Ringerike videregående skole. Skolen er oppgradert. Et splitter nytt tilbygg er tilknyttet eldre bygningsmasse som er total rehabilitert. Gjennom Abicon Electro AS fikk Luxia stå for belysningen

Luxia har lang erfaring med skolebygg. Da oppdraget kom fra Abicon Elektro AS, fikk vi nok et flott prosjekt å gyve løs på. Enormt mye forskjellig belysning skulle på plass – ute som inne.

Fra leveransen må kantinen fremheves. Her er JH-R600 OP panelarmaturer levert hvor arkitekten har tatt et arkitektonisk grep. Tilsvarende fargerike transparente plater er montert foran. Resultat; Spesielt dekorativt og stemningsfull effekt.

Kantinens kjøkken er utstyrt med Limpio Clean hygeniske armaturer. Et tannlegekontor er også på skolen. Her er Europanel montert på lab’en med CRI 90. Venterommet har PRO-N downlights. Samme downlights lyser opp gangsoner i 3 etasjer.

Undervisningsrom og grupperom sensorstyrte WH paneler med 4000k. Undervisningsrommet er også supplert med Rana tavle armaturer.

I resepsjonsområdet, skjæringspunktet nytt og gammelt bygg, er takbelysningen en kombinasjon av Boxet innfelte smale downlights og Infinity S tak armaturer. På utsiden er det italiensk design som rår. En kombinasjon av pullerter og gatebelysning leder vei i rekreasjonsområde samt p-plass.

Kunde: Abicon Elektro AS

Valgte Luxia belysningssystemer

Inne

  • Start Waterproof (treningsfasiliteter i bomberom og p-garasje)
  • Boxet R (innfelte downlights; bla. resepsjonsområde)
  • Infinity S (utenpåliggende armatur; resepsjonsområde og trapperom)
  • JH-R600 OP (paneler bla. kantine)
  • WH-R600 MP (paneler bla undervisningsrom, grupperom)
  • Rana-R300 (tavle armatur undervisningsrom)
  • Smooth S (garderober, velegnet for lav takhøyde)
  • Europanel R600 (tannlegekontor)

Ute

Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker