Utebelysningen @Rortunet kjøpesenter

Rortunet kjøpesenter i Slemmestad er et Luxia AS prosjekt. Senteret ligger i nye Asker kommune. I tillegg til senterets innebelysning gjorde vi uteområdene flotte med gate-/parkbelysning og pullerter. Et samarbeidsprosjekt med Ttel AS og Xpert Installasjon AS

På bakkeplan snor det seg en gangsti rundt senteret. Her leverte vi et antall Vesta B lysmaster fra vår italienske leverandør Castaldi. Italienske Vesta ble også brukt som kjøpesenterets veggbelysning.

På taket av kjøpesenteret er det leiligheter. I svalganger til leiligheter er det montert downlight Insaver Slim R-175. Fellesområdene på taket er belyst med mer fra Italia; Virgo gate-/parkbelysning. I kombinasjon med Start Bollard pullerter fra vår tyske merkevare Sylvania.

Ytterligere gatebelysning rundt bygget er det den enkle og effektive Street som er brukt.

Kunde: Ttel AS og Xpert Installasjon AS

Valgt Luxia utebelysning

  • Vesta B lysmast (bakkeplan rundt Rortunet. Stien som går rundt bygget)
  • Vesta B veggmontert kjøpesenter
  • Street lysmast (rundt bygget)
  • Virgo B lysmast (bakkeplan rundt Rortunet. Stien som går rundt bygget. Står også på fellesområdet på toppen mellom leilighetene)
  • Start Bollard pullerter (fellesområdet mellom leilighetene)
  • Insaver Slim R-175 (svalganger mellom leiligheter)

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker