Nye Rortunet – tidsriktig kjøpesenter med markedsrettet butikkmix

Rortunet kjøpesenter fra 1984 var moden for oppgradering. Et omfattende byggeprosjekt ble igangsatt hvor Luxia gjennom gode samarbeidspartnere fikk levere belysning fra innerst til ytterst. Et tidsriktig kjøpesenteret gjenåpnet i ny prakt høsten 2021.

Nye Rortunet i Slemmestad utenfor Oslo er 18500 kvm og erstattet det gamle på 8000 kvm. Nå et moderne kjøpesenter med et rikt utvalg av butikker, tjenester og spisesteder. I tillegg rommer bygget parkeringsgarasje på hele 24000 kvm og 122 leiligheter på taket. Et prosjekt som åpner for å bli den nye møteplassen for beboere i regionen.

Resultatet er intet mindre enn flott. Et tidsriktig uttrykk bestående av glass og treverk og høye innvendige fasader. I fellesarealer mellom butikkene er det italiensk design som gjelder; Wiser taklampe. Legg merke til montering i L-formasjon. På helsetorget i 3. etasje møtes du av sirkelformede Oreo i spesiell nedhengt versjon.

LED striper i rulletrapp leder vei inn i senteret fra flere innganger på bakkeplan og via parkeringsetasjer. Et p-hus hvor sprutsikre Start Waterproof gjør jobben. Uteområdene prydes også av italiensk design; Vesta B gatebelysning samt fasadebelysningen Start Eco Surface utenfor restauranter.

Kunder: Ttel AS og Xpert Installasjon AS

Valgt Luxia belysningssystemer

Foto: Aksel Lian

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker