Estetisk lysdesign i RSA AS nye kontor

2 etasjes næringsbygg huser RSA Deler og Tilbehør. Splitter nye lokaler i lekker interiør design rammer inn arbeidsmiljøet. Et Luxia – Powertech Service AS samarbeidsprosjekt spekket med lekre nedhengte lamper i kombinasjon med sorte spot’er og downlights.

Kombinasjonsbygget i Tømmerkrana 12, Drammen, sto ferdig i 2023. RSA Deler og Tilbehør disponerer kontor og lager. RSA AS er forhandler av Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD, JAC og KGM.

Byggets fasade fremheves med Sagrada LED strips. LED stripene er montert for å løfte frem detaljer som f.eks. inngangsparti, nedfart, takoverbygg kantine. Effekten av Sagrada kommer best til sin rett i skumring.

I ankomsten møtes gjestene av Oreo sirkel design; 2 ringer hvor den ene lyser inn og den andre ut. Her har kreativiteten blomstret. Supplerende belysning er bla et sirkelformet dekor element i trevirke med Brooklyn LED stripe. Downlight Tolva og Boxet 10 moduler i sort kompletterer belysningen.

I fellesområdene i 1. og 2. etasje er det flere typer belysning som skaper stemning. Igjen kommer designelementet i tre med Brooklyn LED stripe. Omkranset av 48V smale 12 linser downlight samt 48V Track spot’er – alt i sort design.

Trappeløpet knytter kontorene sammen. Belyst med nedhengte Oreo med 2 ringer. Celle kontorer oppe og nede er utstyrt med JH-paneler med Master/Slave. Funksjonen gir lokal kontroll med standalone løsning.

Energisparing med intelligent styring av belysningen. Masteren styrer når slaveenhetene skal slå seg av eller redusere lysstyrken, basert på sensorer, tidspunkt på dagen eller annen forhåndsdefinert logikk.

Møterommene, som det er 2 av, er begge utstyrt med sorte WH-paneler. Bilde karusellen viser det ene i boks, sukkerbiten, med fullt utsyn til lageret.

Et koselig spiserom med kjøkken i 2. etasje må med. Stedet for en matbit og en pust i bakken. Her har vi levert belysning som 48V smale 12 linser downlight samt Tolva sorte downlight som rammer inn nedhengte lamper.

Valgt Luxia belysningssystemer

Foto: Stian Johansen (innvendig foto) / Håkon Bøygaard (utvendig foto)

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker