Scanox i nytt lys

Da Scanox AS, et heleid datterselskap i Jotun AS, skulle pusse opp fikk Luxia muligheten. Tiden var inne for å oppgradere kontorbelysningen. En lyssetting som sammen med ny interiørdesign skulle gi en trivelig ramme rundt arbeidsmiljøet.

Scanox AS på Linnesstranda markedsfører maling og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. Her har de holdt til i en årrekke. Gårdeier i samråd med Scanox AS var enige om at tiden nå var inne for å oppgradere lokalene.

Entreprenør Alfa Omega AS ble engasjert med ansvar for oppdeling til nye rom, oppgradering av gulv, maling og oppsetting av spilevegger. Elektrikerjobben ble utført av firmaet Huus Elektro AS.

Oppgaven var å erstatte gamle lysstoffarmaturer og innfelte armaturer med PL rør til nye og moderne LED armaturer. Ny belysning og oppgradert interiørdesign gjør at lokalene fremstår som innbydende for både ansatte og kunder.

LED belysningen i kontor, kantine, lager, korridorer, møterom, showrom og sosial sone gir nytt liv. Med riktig belysning, farge og lysmengde ved dimming, kan lyset reguleres etter ønske. Det betyr at lokalene har blitt mer anvendelige. Samtidig en trivelig innramming av et godt arbeidsmiljø.

Kunde: Huus Elektro AS

Valgte Luxia belysningssystemer:

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker