Skreddersøm til Sentrum Scene

Luxia inntar en av Norges og Oslos beste konsertscene; Sentrum Scene. En unik sal i karakteristisk funkisstil med en kapasitet på 1800 personer med en blanding av sitteplasser på galleriet og ståplasser i hovedsalen. Her skulle Luxia få testet sine kunnskaper om skreddersøm.

Med sin fantastiske akustikk og særegne funkisstil, har scenen huset mange av verdens største artister. I disse omgivelsene fikk Luxia i samarbeid med HGN Elektro AS virkelig bruk for løsningsorienterte evner.

Verneverdige lamper
Lampene i Sentrum Scene skulle bevares, men de gamle kompakt lysrørene skulle ut, Oppgaven besto i å beholde estetikken i konsertlokalet. Det betød skreddersøm; nye LED kit til eksisterende armaturhus. Samtidig gi optimalt lysbilde.

Luxia får det til. Vi har kortreist produksjon. Det muliggjør skreddersøm av armaturer for hvilket som helst belysningsprosjekt.

Slik ble lampene skreddersydde
Vi løste oppgaven med Artshape sirkel design som passet utmerket inn i eksisterende taklamper. Til vegglampene fikk vi produsert en kort lineær armatur; Xline S med bare 43 cm lengde. 2 stk i hver lampe måtte til for optimal belysning. Og alle i dimbar DALI, som seg hør og bør i et konsertlokale for at stemningen skal bli rett.

For besøkende fremstår Sentrum Scene i velkjente omgivelser. For Sentrum Scene er resultatet energieffektive LED armaturer med alle de fordelene det innebærer.

Kunde: HGN Elektro AS

Valgt Luxia skreddersøm

  • Artshape diverse størrelser (takbelysning)
  • Xline S430 2600lm (veggbelysning)

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker