Wireless industri LED gir resultater for Sigdal Element AS

Sigdal Element AS gjør det trådløst. Produksjonsbedriften i Nedre Eggedal er leverandør av storelementer til hus, hytter, garasjer og leiligheter. Gamle lysstoffrør var modne for utskiftning. I samarbeid med Krøderen Elektro AS leverte vi industribelysning med trådløs lysstyring.

Lysstoffrør hadde i flere år gjort jobben i monteringshallen. Lysstoffrørene skal som kjent ut av markedet, derfor måtte produksjonsbedriften oppgradere til energieffektiv LED belysning. Luxia kom inn i prosjektet via vår partner Krøderen Elektro AS

Valget falt på Tellus LED industriarmatur levert med Hytronic wireless med Koolmesh app for lysstyring. Energieffektive industri LED med sensor i hvert armatur. Blåtann kommunikasjon mellom armaturene.

Lysstyring i hallen er inndelt i 4 soner. Det betyr at de som kommer kl 06:00 får lys i sin sone. Soner uten aktivitet forblir avslått. En inaktiv sone blir dimmet ned etter 20 minutter og slår seg av etter 30 minutter. Krødern Elektro AS har stått for programmering av appen og melder det fungerte fint. På sikt er meningen at Sigdal Element AS skal styre denne selv og justere etter eget behov.

Etter 10 måneders kjøring kan Thomas Juvet, Sigdal Element AS, melde at arbeidslyset har blitt fantastisk bra og representerer en betydelig verdi av investeringen.

Kunde: Krøderen Elektro AS

Valgt Luxia belysning

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker