Trivelige Svelvik Nærsenter i nytt lys

Luxia leverer belysningssystemer til en rekke ulike kunder. I samarbeid med Powertech Service AS fikk vi muligheten til å oppgradere innendørsbelysningen i trivelige Svelvik Nærsenter. Valgte belysning understreker kjøpesenterets profil som det hyggelige treffstedet hvor de lokale legger handelen til.

Nærsenteret, etablert i 1990, ønsket en overflatemessig rehabilitering av fellesområdet. Planen var å beholde dagens belysning. Gode priser og bedre belysning med overgang fra lysrør til LED samt nye lamper gjorde valget lett. Totalinntrykket er nå moderne og bedre opplyst.

Svelvik Nærsenter er i hjertet av Svelvik. Her finner de lokale akkurat det de trenger for at senteret blir et førstevalg i hverdagen. Vinmonopol, velassortert dagligvare, klesbutikk, frisør samt butikk for interiør og inspirasjon. Alt under samme tak.

Kunde: Powertech Service AS

Valgte Luxia belysningssystemer:

PRAT MED OSS OM DITT BELYSNINGSPROSJEKT

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker