Luxia – bransjens belysningspartner

Ekspertise er komplette belysningsløsninger

Vår kompetanse er komplette belysningssystemer til skoler, kontorbygg, industri, kombinasjonsbygg, kjøpesenter/butikk, idrettshaller og utendørsområder som parkering, parkområder og idrettsbaner. Vi representerer sterke europeiske merkevarer med et bredt sortiment.

Luxia belysning innendørsbelysning utendørsbelysning

Solid kompetanse

Din trygghet er vår erfaring. Vi har lang fartstid fra bransjen og har i en årrekke jobbet med slike prosjekter. Vi jobber for å levere gode løsninger som er tilpasset ulike behov og krav som gjelder for ditt prosjekt. Ingen prosjekter er like, derfor kreves det erfaring og kunnskap for å løse oppgavene best mulig. Da er du på rett sted. Vår spesialitet er nettopp belysning og klare for å løse ditt behov.

Luxia utendørsbelysning idrettsbelysning

Fokus er energieffektivitet

Vi fokuserer på energieffektive løsninger. Vi løser det med gode produkter med lav blending og lang levetid. I tillegg skal produktene være enkle og kjappe å montere for deg.

Luxia kontorbelysning innendørsbelysning
Luxia innendørsbelysning kontorbelysning møteromsbelysning

Hovedkontor

Besøksadresse

  • Luxia AS
  • Terminalen 7
  • Bachetomta Næringspark, Bygg A
  • 3414 Lierstranda
Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:


    Jeg samstykker