Sort rekkemontering til USBL hovedkontor

USBL er et av Norges største boligbyggelag. Selskapet har i dag over 121 000 medlemmer og forvalter 1 950 borettslag og sameier over hele Østlandet. Hovedkontoret i hjerte av Oslo skulle rehabiliteres. Da lyset skulle på plass ble Luxia AS satt på saken i samarbeid med HGN Elektro AS

USBL hovedkontor i Oslo er rehabilitert; 3550 m2. Ledsten Arkitekter AS var ansvarlig ved innflytting i 2010 samt ombygging og utvidet areal i 2019-2020. Malling Eiendomsutvikling sto for siste ombygging til fleksibel arbeidsform ferdigstilt april 2023. Luxia AS rammer det hele inn enten som LED striper eller takmontert alternativt nedhengte lineær armaturer.

Målet for de nye kontorlokalene er at arbeidsplassene skal være tilpasset nye arbeidsformer. Fra cellekontor til åpent kontormiljø. Belysningsprosjektet besto derfor av diverse møterom, stillerom, kantine / vrimlearealer samt kontorlandskap med fokus på uformelle møteplasser.

Sagrada LED striper i lange linjer møter deg i resepsjonen. Sagrada strekker seg inn og omfatter stor åpen midtsone som huser kantinen. Møterommene preges av sort spansk design i form av lineær armaturer i lange rekker. Enten tak eller nedhengte varianter. I noen tilfeller alene, i andre tilfeller i kombinasjon med sorte Global Track Spotlights.

Kontorlandskapet omkranser midtsonen i 7. etasje. Her er det oppdelt i flere avdelinger. I 8 etasje er kontorlandskapet et større område. Hver arbeidsplass er utstyrt med nedhengte Linear Slim med mulighet for selv å styre lysstyrken.

Alt i alt et tiltalende sluttresultat. Sorte armaturer gir et stilig inntrykk og forsterker interiørdesignet. Se selv, sjekk bildekarusellen.

Kunde: HGN Elektro AS

Valgt Luxia belysning

Foto: Stian Johansen

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker