Dekorativt til Utleiemeglerens hovedkontor

Josefines gate 18 huser Utleiemeglerens hovedkontor i hjerte av Oslo. Her har vi levert dekorativ belysning til deres ærverdige villa fra 1878. I tillegg arbeidsplassbelysning som ivaretar teamets funksjonelle krav.

Utleiemegleren er en profesjonell utleier og forvalter av utleieboliger i Oslo og større byer landet rundt. Hovedkontoret skulle oppgraderes og elinstallatør Flovild Elektro AS ble satt på saken. De i sin tur valgte Luxia som sin belysningspartner for å løse prosjektets utfordringer.

Typisk utfordring var å utstyre villaen med en belysning som passer inn i det historiske byggets interiørdesign og som samtidig ivaretar arbeidsplassens funksjonelle krav. Luxia har et velfylt sortiment. Her fant vi frem flere dekorative armaturer som kompletterer villaens ulike områder; mottagelse, gang og fellesområde samt møterom for å nevne noe.

Arbeidsplassene, som er en miks av celle kontorer og kontorlandskap, fikk funksjonell belysning bestående av nedhengte slanke armaturer med snor dimming og frittstående gulvlamper med opp og nedlys. Belysningen, som til tross for sin moderne utforming, føyer seg pent inn i lokalenes interiørdesign.

Kunde: Flovild Elektro AS

Valgte Luxia belysningssystemer

Foto: Noah Spange Skog

Til toppen

Hold deg oppdatert

Det lønner seg. Som abonnent på nyhetsbrevet er du på radaren når vi kjører spesialpriser, nye interessante referanseprosjekter og innovasjon. Vi respekterer tiden din og begrenser oss til 1 kjøring i måneden. I henhold til GDPR behøver du å samtykke:

    Jeg samstykker